Chape Hooglede

Chape te Hooglede met de firma Nico Rollez bv als specialist № 1 in dekvloeren van minimale dikte, gaande van dun tot ultradun en toch sterk, vlak & egaal ➡️ in renovatie, op bestaande vloer, bij vloerverwarming

Chape te Hooglede bestaat uit een mengsel van zand, cement en additieven dat bovenop de vloerplaat en de leidingen komt als dekvloer. Ze vormt de basis voor de tegels of andere vloerbekleding. Een goede chapist zorgt voor een laag die tegelijk sterk, vlak, egaal en toch liefst zo dun mogelijk is. Want de opbouwhoogte is vaak beperkt, zeker bij renovatie en verbouwingswerken. Wanneer de vloerisolatie een deel van de opbouwhoogte opeist, kan een dunne of ultradunne chape nog altijd  oplossing bieden.

Daar waar vloerverwarming komt (zie hieronder), zijn de marges al sowieso kleiner. Ons chapebedrijf Nico Rollez bv is gespecialiseerd in dunne tot ultradunne chapelagen dankzij vloeibaar zandcement, de nieuwe standaard in chapewerken en niet te verwarren met anhydriet vloeichape.

 

Chape op vloerverwarming te Hooglede is een cementgebonden chape met unieke eigenschappen en aangewend als hechtende of zwevende dekvloer ➡️ ideaal bij vloerverwarming of waar weinig inbouwhoogte is

Chape op vloerverwarming te Hooglede kent een specifieke samenstelling en vraagt een enigszins andere aanpak. Bij vloerverwarming blijft soms maar 30 mm over maar dit volstaat. Het is de specifieke samenstelling die de chape tegelijk sterk en egaal maakt, eveneens goed voor de vloerder.
Daarnaast gaat onze aandacht naar het buizenstelsel dat overal intact moet blijven teneinde lekkages naderhand te vermijden.

De unieke kenmerken en troeven van Rollez bij het leggen van chape in Hooglede hebben te maken met kwaliteit en service

  • Onder de verschillende soorten chape zoals traditionele chape, anhydrietchape, cementchape, zijn wij gespecialiseerd in deze laatste: de cementgebonden vloeichape. Door zijn sterkte kan een dun laagje al volstaan. Onder andere bij verbouwingswerken en/of vloerverwarming komt dit van pas.
  • Onze cement vloeichape kent een uitgekiende samenstelling met zand uit Zuid-Franse groeven, speciale cement en kalksteenmeel om de verdichting te maximaliseren.
  • De vrachtwagen heeft dan ook 3 compartimenten zodat de vermenging ter plaatse gebeurt en continu in de juiste verhoudingen.
  • Daarbij is bestendige meting van de vochtigheidsgraad van het zand.
  • Als zaakvoerder ben ikzelf steeds aanwezig op de werven.
  • Ook kleinere oppervlaktes nemen we voor onze rekening.
  • De toegepaste tarieven zijn naargelang het effectief aantal aangelegde m².
  • Prijsaanvragen worden snel Dringende opdrachten vormen voor een familiale kmo doorgaans geen probleem.